Duette

architella

Duette

Duette finnes i hundrevis forskjellige vev som gjør det mulig å kombinere strukturer, farger og plissébredder slik at du får akkurat den gardinen som gjør hjemmet ditt til noe spesielt. Duette har i sin konstruksjon skjulte snorer som gir gardinen et stilrent uttrykk i vinduet. Den finnes i tre forskjellige plissébredder: 25, 32 og 64 mm og du har mulighet til å velge mellom transparente, halvtransparente og mørkleggende vev.

Et behagelig innemiljø

Duette er mulighetenes gardin som med sin unike konstruksjon gir deg en fleksibel, vakker holdbar og samtidig energieffektiv avskjerming. Faktisk en av markedets mest energieffektive gardiner. Den innebygde isoleringseffekten i Duette hjelper til å holde varmen ute om sommeren og inne på vinteren. Gardinens effektivitet betyr ikke på noen måte at du må gå på kompromiss med utseendet. Tvert imot.

Holdbar plisséring

Alle vev i Duette er av Fixé-kvalitet; en spesiell konstruksjon som forhindrer vev å strekke seg helt ut, noe som gir en holdbar plisséring. Nesten alle vev har også en hvit bakside som gjør at sollyset reflekteres før det når rommet og på den måten gir et mer behagelig lys. Dessuten gir det et helhetlig utseende fra utsiden, uavhengig av farge innvendig.

Duette i alle vinduer

Duette er en perfekt løsning til så godt som alle størrelser og former på vinduene. Takvindu og trekantvindu er med andre ord ikke noe problem.

Fakta

  • Energieffektiv gardin
  • Perfekt til store vinduer
  • Passer alle vindusformer